RSS header - this is hidden

Bærekraft i flytteprosesser: Hvordan kan vi ta mer bevisste valg?

Skrevet av Marianne Johannessen Dato: 09.aug.2023

Malling & Co Leietakerrådgivning lever av å hjelpe bedrifter i flytteprosesser, men det betyr ikke at vi for enhver pris anbefaler dem å flytte til nye lokaler. Noen ganger er den riktige avgjørelsen å bli værende i eksisterende lokaler og heller gjøre hensiktsmessige justeringer for å oppnå mye av det samme som fra en relokalisering. I alle tilfeller må de riktige og viktige spørsmålene stilles for å øke vår felles bevissthet.

KATEGORIER: Leietakerrådgiving

Les mer

3 forhold du bør ta hensyn til når du skal bytte kontorlokaler

Skrevet av Esben Aleksander Kolstad Olsen Dato: 18.jul.2023

På tide å bytte kontorlokaler? Her er tre anbefalinger dere bør ta hensyn til når deres virksomhet skal flytte til nye lokaler.

KATEGORIER: Tips og råd for leie av næringseiendom, Leietakerrådgiving

Les mer

Hvilke forhold bør vektlegges ved valg av leietakerrådgiver?

Skrevet av Esben Aleksander Kolstad Olsen Dato: 11.jul.2023

Når det nærmer seg utløp av leieavtalen, knytter de fleste virksomheter seg til en profesjonell leietakerrådgiver. Leietakerne følger som regel ikke leiemarkedet for kontorlokaler tett, og har behov for en spesialisert rådgiver i møte med profesjonelle utleiere og deres utleiemeglere.

KATEGORIER: Tips og råd for leie av næringseiendom, Leietakerrådgiving

Les mer

Workplace strategy; Slik skaper du kontorlokaler og arbeidsformer som støtter virksomheten

Skrevet av Marianne Johannessen Dato: 04.jul.2023

Workplace strategy har blitt et buzz-ord i eiendomsbransjen. Her forklarer partner og senior rådgiver i Malling & Co Leietakerrådgivning, Nora Brinchmann, hvordan man skaper arbeidsplasser som støtter virksomhetens mål.

KATEGORIER: Tips og råd for leie av næringseiendom, Leietakerrådgiving

Les mer

Realiserer leietakernes drømmer med stålkontroll og glimt i øyet

Skrevet av Marianne Johannessen Dato: 20.jun.2023

Som siviløkonom med master i samspillsentreprise har Torgunn Skaalen Berg allerede innfridd kompetansekravene til stillingen hun har som en av to teamledere for Prosjektledelse, gruppen som styrer realiseringsfasen av et leietakerprosjekt.

KATEGORIER: Leietakerrådgiving

Les mer

First House til utradisjonelt område av CBD: Etablerer nytt kompetansesenter

Skrevet av Marianne Johannessen Dato: 13.jun.2023

Med sine rundt 50 ansatte, og en klar visjon for utvidelse av virksomheten, hadde First House behov for større kontorlokaler. Høsten 2021 kontaktet de Malling Leietakerrådgivning for å finne det perfekte stedet. Halvannet år senere er de på plass inyrehabiliterte og elegante lokaler med takterrasser og panoramautsikt over Oslo-fjorden! 

KATEGORIER: Leietakerrådgiving

Les mer

Leieavtalen nærmer seg utløp, hva bør du som leietaker gjøre?

Skrevet av Thomas M. Frogner Dato: 31.mai.2023

Nåværende leieavtale nærmer seg utløp, og virksomheten er usikker på om det er mest hensiktsmessig å forhandle fram en ny avtale for nåværende lokaler, eller bytte kontorlokaler. Spørsmålet er høyst relevant for de fleste leietakere, men er det her prosessen bør starte?

KATEGORIER: Tips og råd for leie av næringseiendom, Leietakerrådgiving

Les mer

Derfor bør du ikke forhandle ny leieavtale selv

Skrevet av Thomas M. Frogner Dato: 16.mai.2023

Som leietaker kan det være utfordrende å forhandle ny leiekontrakt uten hjelp av en profesjonell leietakerrådgiver. Det er mange fallgruver knyttet til det å inngå en leieavtale. Her er noen av grunnene til hvorfor du ikke bør forhandle på egenhånd.

KATEGORIER: Tips og råd for leie av næringseiendom, Leietakerrådgiving

Les mer

Redd Barna fikk husdrømmen oppfylt med spektakulært bærekraftsbygg

Skrevet av Marianne Johannessen Dato: 10.mai.2023

Da det i 2021 nærmet seg utløp av leiekontrakten til Redd Barnas kontorlokaler i Oslo var det stor spenning og høye forventninger knyttet til et eventuelt bytte av arbeidssted. Ville de klare å finne nye lokaler som passet deres behov og ønsker for fremtiden? Drøyt to år senere var selveste ordføreren i Oslo hedersgjest på den offisielle åpningen av et helt spektakulært bygg – laget av massivt tre!

KATEGORIER: Leietakerrådgiving

Les mer

BDO inn i fremtiden: Sikrer fasiliteter i ikonisk næringsbygg

Skrevet av Marianne Johannessen Dato: 13.apr.2023

Det internasjonale revisjons- og rådgivningsselskapet BDO kontaktet Malling & Co Leietakerrådgivning i 2019 med en spennende, men utfordrende forespørsel. Kontoret i Oslo hadde på det tidspunktet seks år igjen av leiekontrakten i Vika Atrium, hvor de hadde holdt til i nærmere førti år. Nå ønsket de seg noe helt nytt som skulle stå i stil med bedriftens verdier og ambisjoner for fremtiden.

KATEGORIER: Leietakerrådgiving

Les mer