RSS header - this is hidden

– Kontoret har blitt et strategisk virkemiddel

Skrevet av Marianne Johannessen Dato: 20.apr.2022

 

Victoria Schönauer har tilbrakt det meste av tiden som ansatt i Malling & Co på hjemmekontor. Det har bare forsterket inntrykket av hvor viktig funksjonelle og tilrettelagte kontorlokaler er for de ansatte.

Les mer

Den «grønne» verdipremien

Skrevet av Herman Ness Dato: 15.apr.2022

Som vi har trukket frem i flere tidligere bloggposter så er det et økende fokus på miljø og bærekraft blant leietakere og gårdeiere fra utleieprosesser. Det er i dag helt klart at sertifiseringer og fokus på bærekraft blir nødvendig for å oppnå de beste leiene og de mest attraktive leietakerne fremover. Men hvordan påvirker bærekraft investeringsbeslutningene og prisingen i eiendomstransaksjoner?

KATEGORIER: Analyse, Energi og miljø

Les mer

Yieldene marginalt påvirket av betydelig renteoppgang

Skrevet av Haakon Ødegaard Dato: 12.apr.2022I løpet av Q1 2022 har det skjedd betydelig endringer i rentemarkedene. Den største endringen har skjedd på slutten av kvartalet. Enn så lenge ser det ut til å ha påvirket eiendomsmarkedet i liten grad, og vår siste Investor Yield- og Sentimentundersøkelse for Q1 2022 indikerer kun en marginal økning i yieldnivåer og noe svakere, dog fortsatt høy, kjøpelyst. Resultatene er overraskende lite påvirket av siste tidens betydelige renteoppgang og må sies å fortsatt antyde et sterkt marked for næringseiendom.

KATEGORIER: Analyse

Les mer

Skaper Oslos nye midtpunkt på Stortorvet

Skrevet av Marianne Johannessen Dato: 08.apr.2022

Schage Eiendom er i ferd med å skape Oslo sentrums nye destinasjon i Stortorvet 7. Kontorlokalene er allerede utleid, før bygget står klart.

KATEGORIER: Næringsmegling

Les mer

Sweco til Urtekvartalet: – Dette er fremtiden vår

Skrevet av Marianne Johannessen Dato: 06.apr.2022
Da Sweco skulle finne sitt nye hjem for de neste 10 årene, lette de etter en fleksibel samarbeidspartner som ville være med å skape magi. Det fant de i Eiendomsspar. I juni 2024 flytter Sweco inn i splitter nye Veksthuset i urbane Urtekvartalet på Grønland i Oslo.
 

Les mer