RSS header - this is hidden

Skal kartlegge nasjonale og globale kontortrender

Skrevet av Eiendomshuset Malling & Co Dato: 10.jul.2023

Emil Wiig, Helene Kjeldaas og Viktoria Hauge skal jobbe som interns i analyseavdelingen til Malling & Co gjennom sommeren. Felles for de tre er at de alle har interesse for næringseiendom. 

Helene fikk for alvor øynene opp for næringseiendom da hun i løpet av bacheloren ved BI fikk muligheten til å jobbe som intern i Malling og Co høsten 2022, og har siden jobbet som deltidsansatt ved analyseavdelingen.

- I Malling og Co har jeg fått gleden av å være en del av et dyktig analyseteam. Jeg har fått utfordret meg på analytiske oppgaver, og utforsket tall og data for å få dypere innsikt i markedet og ulike trender innenfor eiendomsbransjen. I sommer ser jeg frem til å jobbe sammen med Emil og Viktoria, og jeg gleder meg til å se hva vi kan få til sammen.

Er du interessert i analyser og innsikt i dagens marked? Les vår markedsrapport her

Spennende og utfordrende oppgaver

I løpet av sommeren skal de få bryne seg på forskjellige oppgaver, alt fra kartlegging og analyse av kontortrender, til bygging av en modell for å estimere betalingsviljen blant ulike leietakere når det gjelder leie av lokaler innenfor kontorer, handel og lager.

- Det er ekstra kult å få lov til å gjøre et dypdykk i globale kontortrender. Kontormarkedet er i stadig utvikling, og det har skjedd mye spesielt de siste årene, der jeg tror mange arbeidsgivere har måttet tenke nytt om kontoret etter hvert som bruken av hjemmekontor har blitt mer og mer utbredt, sier Emil som for tiden studerer på NHH i Bergen.

De tre understreker at de synes det er gøy å få arbeide med relevante oppgaver, og opparbeide seg praktiske erfaringer med analysearbeid.

- Det er spennende å knytte det man har lært på skolebenken opp mot virkelige problemstillinger. Gjennom innhenting og analysering av data, ønsker vi å forstå hvilke faktorer som er viktige for ulike leietakere. Målet er at modellen skal kunne brukes internt, og spille de andre avdelingene gode, beskriver Viktoria, som nettopp er ferdig med en bachelor i økonomi og ledelse ved BI i Oslo.

Summer Interns_MCRV

Summer internship er en viktig del av Malling & Cos ambisjoner om å finne eiendomsbransjens største talenter. Analytiker, Simen Hotvedt, er godt fornøyd med å få på plass tre dyktige studenter i teamet gjennom sommeren.

-  Alle tre er nysgjerrige og har vist seg kapable til å ta inn mye informasjon i løpet av kort tid. Vi gleder oss veldig til å se ferdig analyse mot slutten av sommeren. 

Klikk her for å laste ned e-boken

SKREVET AV


Eiendomshuset Malling & Co

Malling & Co er et komplett eiendomshus som kan bistå våre kunder gjennom hele livssyklusen til en næringseiendom. Vår viktigste oppgave er enkelt og greit at våre oppdragsgivere skal få utnyttet det fulle potensialet i egen næringseiendom. Det kan være alt fra at leietakerne opplever driften som knirkefri, til å få maksimalt ut et leiepotensial eller et salg. I de tilfellene vi kan involvere flere av husets avdelinger, som sammen jobber for å maksimere næringseiendommens potensial, opplever vi at resultatene ofte blir svært gode.