RSS header - this is hidden

Malling & Co lanserer guide til eiendomsinvesteringer

Skrevet av Marianne Johannessen Dato: 17.okt.2018

En økende andel midler allokeres til eiendom som aktivaklasse. Nå har Malling & Co laget en e-bok for investeringer innen næringseiendom.

 

Malling_Beliggenhet_161018

 

E-boken vil gi deg innsikt i blant annet:

  • Næringseiendom som aktivaklasse
  • Fordeler og risikoer ved å investere i næringseiendom
  • Ulike finansieringsalternativer
  • Verdivurdering av eiendom

Last ned gratis e-bok om eiendomsinvesteringer

Anders_Berggren
Administrerende direktør i Eiendomshuset Malling & Co, Anders Berggren.

 

Administrerende direktør i Eiendomshuset Malling & Co, Anders Berggren, har vært med på å utvikle den ferske e-boken om eiendomsinvesteringer. Han forklarer at finansielle investorer i inn- og utland allokerer en økende andel kapital til eiendom.

- Dette er særlig drevet av lave renter, men kan også forklares med at det har vært en profesjonalisering av markedet (økt tilgang til eiendom som finansielt investeringsobjekt), økt behov for diversifisering i porteføljen, gode korrelasjonsegenskaper og moderat volatilitet. Eiendom som aktivaklasse bringer med seg forutsigbare og likvide kontantstrømmer samtidig som verdier kan skjermes på en trygg måte, forklarer Berggren, og legger til:

- På grunn av den økende interessen for investeringer innen næringseiendom har vi utarbeidet et veiledningsdokument der vi forsøker å forklare sentrale momenter på en lettfattelig måte.

Klikk på knappen nedenfor for å laste ned e-boken.  

Last ned gratis e-bok om eiendomsinvesteringer

Eiendomshuset Malling & Co har laget et veiledningsdokument som omhandler investeringer innen næringseiendom. Veilederen forklarer sentrale momenter på en håndterlig måte, og vil gi deg grunnkunnskaper og tips for investeringer innen næringseiendom.

LES OGSÅ: 4 styrker ved eiendom som aktivaklasse

LES OGSÅ: Kom i gang med eiendomsutvikling

LES OGSÅ: Anders Berggren oppsummerer 2017

Kategori: Investment

SKREVET AV


Marianne Johannessen

Marianne har jobbet som markedssjef i Malling & Co siden 2010. Hun er glødende opptatt av merkevarebygging basert på samspillet mellom markedsføring, CRM og ny teknologi. Marianne har over 15 års erfaring med markedsføring av næringseiendom men er utdannet profesjonell dykker og er verdens første kvinnelige metningsdykker. Når hun ikke tenker på markedsføring, er hun engasjert i byutvikling, ny teknologi og kultur.