RSS header - this is hidden

Malling & Co Investment porteføljeoversikt høst 2019

Skrevet av Jørgen Bue Solli Dato: 25.sep.2019

Vi har gleden av å presentere vår oppdaterte porteføljeoversikt for høsten 2019. Rapporten gir en oversikt over samtlige av våre prosjekter, avkastningshistorikk for realiserte prosjekter og en markedsoppdatering.

LES RAPPORTEN HER

- På grunn av den økende interessen for investeringer innen næringseiendom har vi utarbeidet et veiledningsdokument der vi forsøker å forklare sentrale momenter på en lettfattelig måte.

Klikk på knappen nedenfor for å laste ned e-boken.  

Last ned gratis e-bok om eiendomsinvesteringer

SKREVET AV


Jørgen Bue Solli

Jørgen Bue Solli har jobbet som Investment Manager for Malling & Co Project Finance siden 2016. Han er utdannet siviløkonom fra UIN, autorisert finansanalytiker og porteføljeforvalter (MBA i finans) ved NHH/NFF. Jørgen Bue brenner for en optimalisering av finansieringsstrukturen for Eiendomshuset sine kunder, samt bidra til at eksterne kunder får maksimalt ut av sine finansieringsløsninger. I tillegg til å reise land og strand rundt på jakt etter Project Finance sitt neste kjøp. Når han ikke er opptatt med "Loan to Value" og avdragsstruktur, er han å finne i squash-hallen der kollegaer og samarbeidspartnere får unngjelde.