RSS header - this is hidden

Megatrender for fremtidens internasjonale eiendomsbransje

Skrevet av Marianne Johannessen Dato: 01.mai.2019

Malling & Cos internasjonale samarbeidspartner Savills, har lansert sin siste globale markedsrapport «Impacts», som denne gang fokuserer på «disruption».
Politiske, økonomiske og sosiale endringer skaper usikkerhet, og megatrender som stammer fra disse endringene har implikasjoner for eiendomsbransjen.

Usikkerhet skaper samtidig muligheter. Verden preges av betydelige demografiske endringer og urbanisering, samtidig som vi ser fremvekst av populisme og proteksjonisme på tvers av mange territorier.

I tillegg spiller teknologi en stadig større rolle mht. effektivitet og fleksibilitet, og også hvordan vi lever våre liv både på arbeid og i fritid. All dette gjør at markedsaktørene vurderer og tilpasser eksisterende forretningsmodeller for sikre at disse forblir relevante og konkurransedyktige.

I markedsrapporten «Impacts» bidrar eksperter fra Savills sammen med ledende eksterne bransjeaktører med innsikt og tilnærming til de store spørsmål som skapes ut av de ulike megatrendene.

Temaer som tas opp er blant annet byutvikling, bærekraft i matproduksjon, hvilken rolle populisme og proteksjonisme spiller inn for grenseoverskridende investeringer, og hvordan teknologi restrukturerer og endrer handelsbransjen.

Savills inngående analyser viser at de aktører som er endringsorienterte har muligheten til å utvikle og tilpasse eiendom for å møte behovene til en verden i stor endring.

Download Savills Impacts 2019

 

Kategori: Internationale markedsrapporter

SKREVET AV


Marianne Johannessen

Marianne har jobbet som markedssjef i Malling & Co siden 2010. Hun er glødende opptatt av merkevarebygging basert på samspillet mellom markedsføring, CRM og ny teknologi. Marianne har over 15 års erfaring med markedsføring av næringseiendom men er utdannet profesjonell dykker og er verdens første kvinnelige metningsdykker. Når hun ikke tenker på markedsføring, er hun engasjert i byutvikling, ny teknologi og kultur.